Η εταιρεία μας

Η ALL ABOUT COFFEE δραστηριοποιείται από το 2009 στο χώρο της εστίασης, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, καφέ, σοκολάτας, έτοιμων ροφημάτων καθώς και όλον τον εξοπλισμό που χρειάζεται σήμερα ο επαγγελματίας. Στόχος της να βρίσκεται πάντα δίπλα στον επαγγελματία και να του προτείνει λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Mokasirs S.p.A sτην Ελλάδα. Η Mokasirs, μια Ιταλική εταιρεία με έναν αρωματικό και ισορροπημένο espresso με πολλές ποικιλίες καθώς και συμπληρωματικά προϊόντα.
Όραμα
Η ALL ABOUT COFFEE τα τελευταία χρόνια έχει μια δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά χάρη στο όραμα και τη φιλοσοφία της. Απαρέγκλιτος κανόνας της η ποιότητα των προϊόντων της, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός της, το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της, η οργανωτική της δομή, και η αδιάκοπη ανάπτυξή της σύμφωνα με τις τάσεις της σύγχρονης, απαιτητικής και δύσκολης αγοράς. Στόχος της να συνεχίσει και να κάνει ακόμα πιο γνωστή τη ποιότητα του καφέ Mokasirs, στην Ελλάδα, που εδώ και 60 χρόνια υφίσταται στην αγορά.

Η ομάδα μας

Κληρονομώντας το μικρόβιο του εμπορίου από τον πατέρα της, αποφάσισε να συνδυάσει αυτή της την αγάπη με εκείνη του καλού καφέ. Το 2009 δημιούργησε την “All About Coffee” και συστήνει στο ελληνικό κοινό τα εξαιρετικά ιταλικά προϊόντα της Mokasirs S.p.A. με κύριο προϊόν τον espresso, καταφέρνοντας ακόμα και σε δύσκολες εποχές να πορεύεται με όραμα και στόχους.
Ξεκίνησε να εργάζεται στην All About Coffee το 2012 και εκτός από το να απολαμβάνει τον Mokasirs καφέ της, λατρεύει και να τον προωθεί στο ελληνικό κοινό είτε μέσω των εκθέσεων και των εκδηλώσεων, είτε μέσω των social media και των περιοδικών.
Εργάζεται στην All About Coffee από το 2011 και η μέρα του ξεκινάει με ένα Mokasirs freddo espresso ενώ παράλληλα προγραμματίζει τις επισκέψεις του στους υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες της εταιρείας, όπου ενημερώνεται για τα νέα και τις απαιτήσεις της αγοράς με στόχο την εξέλιξη της All About Coffee στο χώρο της Ho.Re.Ca.!
Η αγάπη του για τον καφέ ξεκινάει σε μικρή ηλικία στο νησί της Ύδρας και δε σταματάει εκεί! Κάνει σεμινάρια barista και το 2008 καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα ελληνικού καφέ Cezve/Ibrik στη Θεσσαλονίκη και τη δεύτερη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Δανία! Από το 2012 έχει ενταχθεί στην ομάδα της All About Coffee στο Τμήμα Πωλήσεων.

Οι εγκαταστάσεις μας

Τα Γραφεία μας
Η All About Coffee, το 2016, μετέφερε τα γραφεία της και δημιούργησε τον ειδικό χώρο δειγματισμού & εκπαίδευσης στην οδό Κλεισθένους 217 στο Γέρακα.

Η Αποθήκη μας
Η αποθήκη των προϊόντων της All About Coffee βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 4 στο Γέρακα.

Τα πιστοποιητικά μας